't Fietskeldertje

koop je fiets bij ons en weet wat je koop

Aanbod 

 't Fietskeldertje is dealer van verschillende merken. Hieronder vindt u een impressie van de fietsen die wij kunnen leveren en een link naar de leveranciers. Staat uw type fiets er niet tussen? Neem dan contact op met 't Fietskeldertje. Wij kunnen u iedere fiets leveren van ieder merk. 

BSP

BSP is met zijn 30 jaar oud een écht Nederlands fietsmerk. BSP maakt degelijke fietsen die daarnaast ook leuk, praktisch, mooi en eigentijds zijn. Alle BSP fietsen worden in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Stuk voor stuk zijn het fraaie fietsen met een modern design en een eigen, unieke uitstraling. 

Meer informatie: http://www.bsp-fietsen.nl/home/

Cortina

Cortina is een merk wat staat voor de moderne, trendy fiets. Het design doet denken aan de oude, robuuste transportfietsen die in het begin van de 20e eeuw populair waren. De stevige stadsfietsen zijn meestal voorzien van een voor- en achterdrager. Cortina verkoopt drie verschillende series fietsen:

  • Originals: te gekke retro fietsen
  • Utility: moderne transportfietsen
  • Metropole: stoere urban fietsen

Meer informatie:  https://www.cortinafietsen.nl/

Pointer


Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer fietsen zijn eigenzinnge modellen, fietsen met smaakvolle kleurstellingen en een actueel design. Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, Nederlandse weer door de standaard meerdere laklagen. 

Meer informatie:  http://www.pointerrijwielen.nl/

Puch  


Puch is het fietsmerk dat zich al meer dan 100 jaar laat inspireren door en voor fietsliefhebbers. Puch fietsen kennen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn voorzien van de allernieuwste onderdelen. Iedere fiets is specifiek samengesteld voor de juiste doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een sportieve hybride fiets, een degelijke stadsfiets of een lifestylefiets; de Puch-collectie heeft een fiets voor iedereen. 

Meer informatie:  http://www.puch-fietsen.nl/

Elektrische fietsen

't Fietskeldertje levert ook een scala aan elektrische fietsen. Van ieder merk merk waarvan wij dealer zijn verkopen wij ook elektrische fietsen. Wij vinden dat het daarbij belangrijk is dat u een kwalitatieve fiets koopt met onderdelen die de gehele levensduur van fiets meegaan. Daarop is ons aanbod aangepast. 

De elektrische fietsen die wij leveren maken allemaal gebruik van kwaliteitsonderdelen. De motoren in de fietsen zijn meestal gefabriceerd door Bosch, Shimano, Economo en E-Going. Motoren van deze fabrikanten staan garant voor jarenlang fietsplezier.

Naast allerlei merken elektrische fietsen verkoopt 't Fietskeldertje ook allerlei soorten elektrische fietsen. U kunt bij 't Fietskeldertje kiezen uit onder andere:

  • Moederfietsen
  • Transportfietsen
  • Toerfietsen
  • Stadsfietsen
  • Lifestylefietsen
  • Retrofietsen